01/12/2018 – Τρεις Μουσικοθεατρικές Παραστάσεις “Εικόνες Χριστουγέννων του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη”

“Εικόνες Χριστουγέννων του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη”

Μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την παράδοση και τη νεοελληνική λογοτεχνία

Συναυλίες 21, 26 και 28 Δεκεμβρίου 2018  ώρα 20:00 στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (Αγίων Ασωμάτων 6, πλ. Αγίων Ασωμάτων – Θησείο).

Παρουσιάζονται τα έργα του Μωραϊτίδη “Εικόνες Χριστουγέννων” και “Θεία Μυγδαλίτσα” σε θεατρική μορφή από τον Τάσο Φωτόπουλο και ακούγονται κάλαντα και τραγούδια παραδοσιακά καθώς και μελωποιημένα ποιήματα Κ. Παλαμά, Γ. Αθάνα και Γ. Σουρή και άλλων. 

Συντελεστές
Αφηγητής: Γιάννης Πίππας
Παραμυθάδες: Αριστείδης Αλέστας και Χρύσα Λουπασάκη
Παίζουν τα παιδιά: Ανδρέας και Μελαχροινός Αλεξίου, Αθηνά και Άννα-Μαρία Ιατρίδη
Τραγουδούν: Κώστας Φωτόπουλος, Μαρία Κοτσίρη, Ξένια Ροδοθεάτου, Ρόη Φρούντζου, Τάσος Φωτόπουλος, Κομπανία Επτανησίων Απόστολου Αρμάγου και Ξένιας Ροδοθεάτου, Κριτηκοί λυράριδες Τάσου Σταυρακάκη και Απόστολου Αορήτη, Πολυφωνικό Ηπειρώτικο “Τ’ Αϊτέρια” Νότας Καλτσούνη και η χορωδία και ορχήστρα του Ομίλου Ελληνικών Τεχνών

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ (Άνεργοι – πολύτεκνοι – φοιτητές – μαθητές 5€). Έκδοση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. 

Πληροφορίες – Κρατήσεις 2103836754 ή 6988035642 (είτε τηλεφωνικά είτε μέσω sms με το όνομα σας, το τηλέφωνο σας, την ημερομηνία και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμείτε.)

Για online Κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.